Ohjelmat

Hinnat eivät sisällä kuljetusta. Rami's Huskies pitää oikeuden muokata safareita vaikeiden keliolosuhteiden mukaisiksi.

Matkaamme huskyvaljakolla ajaen viisi kilometriä, jonka jälkeen makkaranpaisto ja kahvistelu kodalla.

Hinta: Aikuinen 75€, lapsi 60€

10 kilometrin valjakkoretki, jonka jälkeen makkaranpaisto ja kahvistelu kodalla.

Hinta: Aikuinen 115€, lapsi 86€

Ajamme n. 16 km matkan lumisten maisemien halki. matka suuntautuu kansallispuiston sisälle, jossa pysähdytään tulille paistamaan makkarat ja nauttimaan kahvit ennen paluumatkan aloittamista.

Hinta: Aikuinen 145€, lapsi 109€

Matkaamme Pallas-Ylläs kansallispuiston kauniilla alueella huskyvaljakolla ajaen ja luonnon hiljaisuudesta nauttien. Matkan puolivälissä pysähdymme tulille syömään pienen lounaan (makkaraa, leipää ja kuumaa juomaa) ja jutustelemaan.

Hinta: Aikuinen 190€, lapsi 143€

 

TIETOSUOJALAUSEKE

(EUn tietosuoja-asetus 25.5.2018)

Varauksen tekemiseen tarvitaan nimi ja puhelinnumero, josta teidät saa kiinni loman aikana. Näin varmistetaan, että ohjelmaan osallistuvat oikeat henkilöt, ja saamme teihin tarvittaessa yhteyden.

Jos teillä on ruoka-aine allergioita ja ruokavalioita, jotka haluatte meidän huomioivan, tarvitsemme nämä tiedot varausta tehtäessä.

Jos teillä on rajoitteita, loukkaantumisia tai sairauksia, jotka voivat vaikuttaa safarin toteuttamiseen ja siihen osallistumiseen, teidän tulee kertoa niistä meille jo ennen varauksen vahvistamista. Näin varmistamme kaikkien turvallisuuden safarilla.

Jos tarvitsette meiltä vaatetusta safarin ajaksi, tarvitsemme kokotietonne etukäteen, jotta voimme varmistaa varusteidemme riittävyyden kyseiselle ohjelmalle.

Näitä tietoja käsittelevät ne henkilöt, jotka ottavat varauksia vastaan, sekä henkilökunta, joka on töissä kyseisenä päivänä.